Колку автомобилот е пософистициран толку е поголем предизвикот кај крадците истиот да биде што побрзо „разбиен“. Возилата на BMW отсекогаш спаѓале во најомилените возила за крадење.

Меѓу поинтересните на листата е моделот X6. Колку време му треба на искусен крадец, да го отвори возилото, да го стартува и да замине?

Мислите ли дека за помалку од две минути е тоа можно?
Ако не сте сигурни, погледнете го видеото направено од страна на руски хакери и крадци.