Возењето во голем град каде има метеж во сообраќајот секогаш е предизвик. Да се најде најкусиот пат, да се почитуваат сообраќајните правила, да се стигне побезбедно…

Но, можете ли да се снајдете вие ако случајно се најдете на ваква раскрсница?

Погледнете како тоа го прават во Етиопија..