(Видео): Како реагираат при сообраќајка во тунел во Ј.Кореја

Повеќе од 98 милиони прегледи имало видеото од сообраќајка во тунел во Јужна Кореја. Но, не зашто имало некој страшен призор, туку поради однесувањето на возачите кои биле зад местото на инцидентот.

Сите делуваат и размислуваат како еден, па откако се дознава дека пред нив има сообраќајка и потребно е што побрзо да стигне амбулантното возило, погледнете ја реакцијата на сите.

https://www.facebook.com/pinoyrapradio/videos/1432937426766526/