Кој е најлесниот начин да се ограби некое возило? Сигурно ќе помислите на насилно отворање или кршење на некој дел од автомобилот?
Ова видео за неколку денови имало над 100.000 прегледи, и покажува еден начин како може некој да ви влезе во автомобилот, а вие тоа да не го видите ниту насетите дека е така.
Сепак, откако ќе го прегледате видеото, не е препорачливо истото да го правите на некој наш паркинг. Зашто ако ве фатат, нема да поминете лесно. Но, од друга страна е доволно поучно видео, за да го проверувате автомобилот кога го оставате на паркинг, дури иако сте го случнале познатиот знак на заклучување.