(Видео): Како изгледа офроуд со супер автомобили

Кога имате супер автомобил тогаш сигурно размислувате да го возите на некој апатека или долг правец каде би можеле да развиете голема брзина. Тие возила за тоа и се направени.

Но, што ако имате доволно пари да си дозволите и брзо „уништување“ на овие возила, па наместо по асфалт д аги возите на офроуд патека. Добро, не баш офроуд, но сосема доволно да нема рамна површина.

Видеото покажуваме како реагираат ваквите возила кога ќе наидат на кал.