(ВИДЕО) Фрлија Mercedes AMG G63 од хеликоптер

За внимание некои се спремни да направат се. Таков е и рускиот влогер Игор Мороз кој реши да преземе несекојдневен потфат.

Овој влогер кого на YouTube го следат 67.000 претплатници презеде несекојдневен потфат фрлајќи Mercedes AMG G63 од хеликоптер од висина од околу 300 метри.

Овој потфат беше спроведен во Петрозаводск, во руската република Карелија. Што остана од овој SUV и како изгледаше целиот потфат може да погледнете на следното видео.