(Видео): Адреналин на две тркала на снег

Големи брзини се постигнуваат со моторциклите кога се натпреваруваат во МотоГП првенството, а слично е и на скијачките терени кога се работи за дисциплината спуст.

Но, како би изгледало кога со мотоцикл би се спуштале по спуст патека, или едноставно на снег?

Погледнете како тоа изгледа од перспектива на Марк Маркез и неговот мотоцикл.