Германците секогаш се обидуваат на оригинален начин да прикажат некоја од особините на своите модели.

Се прашувате која е поврзаноста на тоалетот и новиот Cross Up?
Едноставно, кога го возите него, застанувате само со случај на нужна потреба. Зошто?

Па со еден резервоар може да минете 1.000 км.