(Видео) А ние се жалиме: Еве како изгледа вистински сообраќаен метеж

Празникот Ден на благодарноста во САД се одбележува традиционално во четвртиот четврток во ноември. Годинава тоа е 23 ноември, а најчесто тој празник се прославува во кругот на семејството. И многумина решаваат да отпатуваат.

Некои веќе и тргнаа на пат. Според американските медиуми околу 46 милиони Американци со автомобили тргнале на прослава на Денот на благодарноста.

Ова е видео приказ како изгледаат патиштата во Лос Анџелес