(ВИДЕО): Пародија на авионот и лумизината на Доналд Трамп

Новиот американски претседател Доналд Трамп во јануари и официјално ќе ја преземе новата функција, а со тоа ќе добие и нови превозни средства, пред се авион и лимузина.
Наместо неговиот „џет“ сега Трамп ќе се вози во Air Force One, познатиот 747 што обично се користи за превоз на врховниот командант.

Знаејќи ја склоноста на Трамп за лично брендирање и препознавање, еден режисер на филмови со научна фантастика направи можен изглед на авионот и автомобилот со кои би можел да се вози Трамп.
Додавајќи дигитални ефекти на актуелните видеа, јужноафринаксиот режисер Нил Бломкамп направи пародија од превозните средства на идниот претседател.

Погледнете го изгледот, а може и малку да се насмееме…