(ВИДЕО) Адреналинско видео – Lamborghini vs Kamaz

Кога на едно место ќе се најдат Lamborghini и Kamaz тогаш тоа изгледа невообичаено, а ако прстите ги замеша и Red Bull тогаш адреналинот е неизбежен.

Токму од лабораторијата на RedBull доаѓа и последното пет минутно видео во кое силите ги вкрстуваат Lamborghini Huracan управувано од Мајк Видет и Kamaz камион управуван од страна на Николаев, повеќекратен шампион на релито Дакар.

Како изгледаше сето тоа погледнете на видеото во продолжение.