BMW добива светлечки “бубрези”

ОБЈАВЕНО НА:

BMW на сите потенцијални купувачи на новата серија 5 започна да им нуди можност за осветлување на препознатливите “бубрези” на BMW.

Ова, германскиот производител го нуди како дополнителна опрема, односно за да може на вашиот BMW автомобил да го има овој гаџет ќе мора да доплатите одредена сума.

Овој новитет за прв пат беше воведен кај моделот X6, а серија 5 е вториот каде е достапен овој гаџет.

Наскоро, според пишувањата на германските медиуми, овој детал ќе биде овозможен на сите BMW автомобили.