Дадете и има на новата патека за скијање во Маврово

ОБЈАВЕНО НА:

 

Нашиот најпознат скијачки центар Маврово сезонава ќе има повод за радост бидејќи од оваа скијачја сезона ќе има нова патека што ќе може да се користи. Наскоро почнува новта сезона, се очекува снегот а тогаш сите ќе сакаат што повеќепати да се качат и спуштат по белите терени.

Но, пред да почне сезоната, новата патеката треба да добие име. Затоа скијачкиот центар организира анкета и ги прашува сите што скијаат д аго дадат својот предлог на новата ски патека ⛷️❄️

Сетоа ова ќе биде на официјалната фајсбук страница на скијачкиот центар Маврово

 

Нова ски патека во Ски центар Маврово! 😯Да да, добро слушнавте, но пред да ја пуштиме во функција, треба да и дадеме…

Публикувахте от Ski Mavrovo в Петък, 4 октомври 2019 г.

 

Правилата на игра се следни:
👉 Прво, вашите креативни и иновативни предлози за име на новата ски патека напишете ги во коментари;
👉 Второ, следува гласање откако ќе се соберат доволен број на предлози за име на новата ски патека;
👉 Трето, откако ќе завршиме со гласањето се одбира победничкиот предлог и заедно со „кумот“ ја обележуваме новата патека во Ски центар Маврово со знаци и официјално ја крунисуваме со нејзиното ново име.

*Победникот ќе биде награден за неговата креативност! 🎁 📦

Па гласајте

Следете не и на:

24AUTO NETWORK