Ретро Москвич го претвори во вистински ѕвер (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Механичар за автомобили од Омск го подложи на модернизација стариот Москвич 400. Ова возило се продавало за време на Втората светска војна, а сега при доработката има добиено 4.3-литарски V-образен мотор од ГАЗ-66, како и ред други измени.

За да биде интегриран таков мотор, мајсторот морал да го премести ладилникот и резервоарот во багажникот на автомобилот.

Оптичкиот тјунинг во Москвичот исто така предизвикува внимание и задолжително треба да се забележи панорамскиот отвор од Mercedes.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK