Кога знаците се толкуваат на забавен начин (Фото)

ОБЈАВЕНО НА:

Некои патни знаци се доста очигледни, но има и други кои можат да се толкуваат на повеќе различни начини. И за сѐ може да се најде смешно толкување, или причина некој да биде исмеан.

Само погледнете го знакот што означува “работа на патот”, или едноставно ви личи како “човек со чадор”. Или забрането свртување во десно?

Сигурно има голема листа на смешни и погрешко протолкувани сообраќајни знаци. Ова е само еден мал дел…

Следете не и на:

24AUTO NETWORK