(Видео): Истражи ја Македонија со Jaguar Land Rover

Аутомобили Гроуп во соработка со Jaguar Land Rover ја донесе Above & Beyond тест драјв турата во Македонија овозможувајќи им на вљубеници во премиум возила несекојдневна можност одблиску да се запознаат со гамата.

Имавме можност да се запознаеме со целата гама на возила, да се запознаеме со нивните перформанси и квалитети, и да видиме како тие реагираат на македонските патишта.

Прочитајте и видете низ фотогалерија како мина нашето дружење.

А видеото од блиску ќе ви покаже колку ние се забавувавме, заедно со сите кои беа на неколкудневното дружње.