ВИДЕО: Индиска работа – од Honda направил Lamborghini

Човековата креативност нема граници, особено доколку истата е применета од страна на вљубеник во супер спортски автомобили. За сега непознат индиец од своето старо Honda Accord Coupe успеал да направи реплика на супер спортскиот Lamborghini Aventador.