Секој петти Русин гледал тепачка меѓу возачи (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

На интернет има многу компилации од ситуации на руските патишта и како возачите се справуваат со проблемите, несогласувањата. Некои завршуваат и со физичка пресметка.

Едно истражувањето спроведено од Ford открива интересни детали за возачките навики на руските возачи. Според резултатите од истражувањето, повеќето руски автомобили на (55%) секогаш ја задржуваат самодовербата и не реагираат агресивно на колеги кои не ги пропуштаат или незнаат да дадат предност.

Според истражувањето, дури 24 % се пцујат, но не преземаат никаква акција против престапниците. Не сакаат да имаат физички контакти, па сѐ завршува на вербално препукување.

Но, 18% или речиси секој петти возач признал дека влегол во конфликти и со други возачи, и не се колебаат да влегуваат во бркање и да прибегнува кон физичка пресметка.

На интернет има многу компилации од ситуации на руските патишта и како возачите се справуваат со проблемите, несогласувањата. Некои завршуваат и со физичка пресметка.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK