Hyundai дел од продолжението на Into the Spider-Verse

ОБЈАВЕНО НА:

Hyundai Motor и Sony Pictures објавија дека двете компании поставија почеток на уникатна соработка, која предвидува заедничка работа во период од неколку години.

Новиот договор меѓу Hyundai Motor и Sony Pictures предвидува позиционирање на новите модели и технолошки решенија на автомобилската компанија во филмските продукции на Sony Pictures, както и дополнителни општи и тематски настани.

Благодарение на новата соработка станува јасно дека се очекува Uncharted во јули во 2021 година, продолженија на Spider-Man™: Far From Home (ноември 2021 година) и хитот Spider-Man: Into the Spider-Verse (октомври 2022 година), а во секој од овие филмови ќе бидат видени и производи од Hyundai.

Spider-Man: Into the Spider-Verse, кој почна да се прикажува во кино салите во 2018 година успеа да собере приходи за компанијата SONY од над 375 милиони долари при буџет на продукцијата од 90 милиони долари.

 

Следете не и на:

24AUTO NETWORK