BMW полни резервоар во движење слично како кај авионите (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Делот во САД од компанијата BMW пушти ново интересно видео на кое може да се види како се полни М5 во движење (дрифтање). Се работи за возило од новото поколение, а нема детали околу времето коешто е постигнато за време на полнење. Целта е да се влезе во Гинисовата книга на рекорди, а наскоро ќе биде познат резултатот и дали е направен успех.

Инаку, во BMW се надеваат дека ќе успеат да стигнат до најдолга рута извозена без полнење. Очекуваат дека ќе успеат да стигнат до осум часа.

Можете и да погледнете како изгледа полнењето на резервоарот додека автомобилот е во движење. Наликува на полнење на авион за време на летање. Во секој случај интересно.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK