(Видео) Вака се асфалтира улица во Москва

Кога кај нас треба да се реновира и асфалтира некоја улица често постои нервоза кај возачите и граѓаните поради должината на изведувањето на работите. Тоа траа со денови и недели, и секогаш постои нервоза бидејќи се бараат алтернативни решенија како да се стигне до посакуваната дестинација.

Скопје не е велеград, и ние се буниме на ској застој. Еве пример како во Москва се асфалтираат улиците. А Москва е милионски град со многу густ сообраќај и уште повеќе превозни средства.

Ова што ќе го видите е асфалтирање на улица за само еден ден…