(Видео): Ова е најбрзата куќарка на светот

Со максимална брзина од 168 km/h, оваа куќарка креација на 53 годишниот Кевин Икс е најбрзата куќарка во светот.

За тоа да биде така се погрижи и моторот позајмен од Audi RS4 кој се наоѓа во Volkswagen Passat, автомобил кој ја влечи оваа куќарка.