Миење возила рачно или автоматски, со четки или со крпи? Вечна дилема што е подобро, понекогаш побрзо или најбезбедно за автомобилот од гребење.

Најчесто автоматското миење подрабира влегување во тунел каде има четки кои „темелно“ ги отстрануваат валканиците од возилото.

Од Кина доаѓа нов изум, автоматско миење без користење на четки? Машината засега најмногу се користи во Азија и во Индија.

Прашање на време е кога ќе ја видиме и во Европа.