(ВИДЕО) Need for Speed во реалност

Група на очигледни фанови на популарната компјутерска игра Need for Speed направија неверојатно видео – Need for Speed во реалност!

Станува збор за група на руси кој користејќи камера и напредна графичка технологија успеаа буквално во реалност да ја донесат играта.

На видеото се забележуваат седум автомобили кои исто така се појавуваат и во оваа игра. Станува збор за BMW M3 GTR, Toyota Supra, Porsche Cayman, Mazda RX-8, Lancer Evolution, Ford Mustang GT и Volkswagen Golf GTI.

Четири минутното видео може да го погледнете во продолжение. Уживајте.