Моделите на Rolls Royce се ексклузивни и единствени. Се разбира и престижни и скапи.
Компанијата потврди дека произвеле два уникатни модели Phantom за ексклузивниот хотел The 13 во Макао.
Она што ова возило го прават единствено во светот е сериозната употреба на злато во внатрешноста и надворешноста на автомобилот.
Најмалку по 100 грана злато има на амблемот на возилото, на рачките од вратите…Но, тоа не е сѐ..
Погледнете зошто овој модел е навистина уникатен..