(Видео): Колку луѓе навистина собира во Honda Civic?

Кога се регистрира возило во сообраќајната дозвола пишува и колку луѓе може да превезе. Но, сигурно е дека во внатрешноста може да се смести уште некој плус.

Според Birmingham Mail, и објавеното видео снимено на 28 јули во Лестер, Велика Британија во Honda Civic Може да се сместат многу повеќе од пет лица.

Сѐ се случува по еден инцицент кога Honda Civic удира возило Audi. Веднаш потоа од Honda излегуваат патниците.
Обидете се да изброите колку има внатре, и тоа од секоја врата колкумина излегуваат.