(Видео): Како со Golf се игра „ужичко коло“

Неизоставен дел на секоја српска прослава е „ужичко коло„, а ова е посебна ситуација кога истото се игра со автомобил.

Сопственикот на еден Golf се решил со помош на подигнувачи за автомобилот да го одигра ова коло.

Не е познато каде е ова сторено и кој е возачот. Сепак видеот е навистина забавно.