(Видео): Бизарни грешки и глупости на возачи

Многу често сме сведоци на различни грешки на учесниците во сообраќајот. Некои од нив се толку бизарни што си помислуваме „кој ли му даде возачка“. И понекогаш со право тоа го помислуваме, бидејќи некои возачи воопшто не ги почитуваат правилата.

Но, понекогаш некои грешки се толку бизарни, па се смееме на глас, а некогаш и сме загрижени за здравјето и безбедноста на оној што вози.

Видеото покажува какви се глупости може да направат возачите.
Нешто е за смеење, а нешто за плачење.