Купете Fiat со 0% учество

ОБЈАВЕНО НА:

Еден од начините полесно да се решите да купите нов автомобил е кампањата што ја почна Fiat во Македонија, а која опфаќа купување возило без учество.

“Fiat Easy Buy” ви нуди единствени финансиски поволности за да набавите еден од новите модели на Fiat 500, 500L или 500X. За прв пат автомобилски кредит со 0% учество, до 5 години рок на отплата, 5.0% фиксна каматна стапка, 0% трошоци за обработка.

Повеќе информации за автомобилите и нивната богата опрема побарајте на официјалната страница на Fiat https://www.fiat.mk/ .

Доколку сакате и одблиску да ги запознаете новите модели Fiat 500, 500L и 500X закажете веднаш тест возење во најблискиот салон на Фиат Македонија.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK