Бесплатна зимска проверка на Alfa Romeo

ОБЈАВЕНО НА:

Пред почетокот на зимата препорачливо е да се направи проверка на состојбата на возилото, и доколку е потребно да се отстранат проблемите и недостатоците.

Ако имате возило од марката Alfa Romeo тогаш кај овластениот импортер и сервисер за Македонија можете да закажете бесплатен преглед.

Бесплатната зимск апроверка опфаќа:

✓ проверка на антифриз и проверка на останатите течности
✓ проверка на состојбата на акумулаторот на возилото
✓ проверка на пневматиците
✓ бесплатна замена на антифриз марка Shell
✓ бесплатна замена на акумулатор марка Маgneti Marelli

За членовите на клубот на сопственици MyAUTO попуст дo 35% на вградените оригинални резeрвни делови и работната рака.

Акцијата е валидна во сервисите на Аутомобиле СК до 31.12.2016 за сопственици физички лица.

Закажете термин на следниот линк

Следете не и на:

24AUTO NETWORK