Луда креација на мотоцикл како римска кочија (Фото)

ОБЈАВЕНО НА:

Што ќе се добие со реализација на идеја да се има мотоцикл што ќе оди на пареа, инспириран од филмовите Лудиот Макс, и на едно место ќе има римска кочија и шасија од мотоцикл Honda Goldwing.

Можеби некој ќе ја нарече лоша креација која само добро изгледа, но овој мотоцикл со три тркaла и приколка како римска кочија е во возна состојба. Го чека својот нов сопственик, кој на аукција ќе треба да понуди најмалку 5.000 долари колку што е проценет мотоциклот.

Мотоциклот следната недела ќе биде понуден на продажба преку аукција, и се очекува почетната цена да биде меѓу 5 и 7 илјади долари. Колку ќе биде крајната цена не се знае, но веројатно е дека ќе ја надмине основната цена.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK