Возач со „педигре“: За да излезе од паркинг закачи четири автомобили (ВИДЕО)

Неидентификувана жена имаше несекојдневно искуство со својот автомобил Dodge Avenger. Имено, на паркинг во Хот Спрингс (Арканзас, САД) при излегување од своето место успеа да оштети дури четири автомобили.

Најпрво при почетното маневрирање успеа да “закачи” Ford Escape и Honda Civic, а потоа немајќи доволно простор за да излезе од паркинг, оштети и Mercedes C класа и уште еден автомобил.

Од локалната полиција не соопштуваат дали жената е идентификувана и против неа е покренето соодветно обвинение.