(ВИДЕО) Звукот до даска и уживајте во забрзувањето на Ferrari 458

А кој друг може да го предизвика вашиот адреналин ако не Ferrari? Екипата на AutoTopNL објави видео од забрзувањето на Ferrari 458 до 323 км/ч на германски автопат.

Самото видео е доста предизвикувачко, особено звукот кој нема да ве остави во ниту еден случај рамнодушни.

Затоа, звукот до даска, фулскрин и плеј. Уживајте!