(ВИДЕО) Зад воланот на BMW Z4

Откако во ноември минатата година во фабриката Магна Штејр, во близина на австрискиот град Грац, BMW го започна производството на најновата генерација од моделот Z4 на BMW, на интернет се појавија и првите тестови.

Едно од поинтересните видео кое се појави на интернет е она на AutoTopNl во кое со Go Pro камера е снимено возењето зад воланот на овој модел.

Возењето на овој егзотичен автомобил кој ја дели платформата со Toyota Supra е и повеќе од возбудливо, барем судејќи според пет минутното видео. Како изгледа тоа погледнете на видеото во продолжение.