(Видео): Заборавете на синџири – Доаѓа револуцијата на тркалата за зимско возење

Имате проблем со ставањето на синџири на тркалата, и не сте многу вешти. Уште помалку ви е забавно да возите со летни гуми на снег, или пак со синџири. Немате искуство, а и ставањето на синџирите не е баш лесно.

Но, за среќа доаѓа револуционерното решение што наскоро треба да се појави на пазарот. Погледнте го видеото, и запознајте се со неговите предности. Како изгледа новата генерација на синџири…