(ВИДЕО) Време е за адреналин – зад воланот на BMW M3 E92

AutoTopNL во своето најново видео објавено на YouTube каналот, го претставува моделот BMW M3 E92. Всушност, како и во останатите видеа, и во ова, прикажано е возењето на овој модел на автопат без ограничување на максималната брзина на движење.

Опремен со 4,0 литарски V8 турбо мотор, овој автомобил продуцира максимални 650 КС при 590 Nm. При тоа до стотка забрзува за 4,6 секунди, а максималната брзина која може да ја постигне изнесува 330 км/ч.

Адреналинското видео можете да го погледнете во продолжение.