(ВИДЕО) Toyota Land Cruiser од дрво

Некој ќе каже вистинска глупост, ние ќе кажеме вистинско ремек-дело.

Виетнамец долги години прави вистински чуда од дрво, а во последните неколку гдини вистинска специјалност му се возилата.

Во последното видео објавено на YouTube тој прави реплика од Toyota Land Cruiser, целосно од дрво, се разбира во далеку помала големи.

Како изгледа целата постапка на изработка на оваа реплика погледнете во видеото прикажано во продолжение.