(ВИДЕО) Со пламен, со искри – адреналинско забрзување на BMW M235i

Многумина можеби нема да се сложат, но BMW знае и тоа како да го качи адреналинот.

Доказ за тоа е видеото на AutoTopNl во кое главен актер е BMW M235i.

Овој модификуван спортски автомобил во видеото забрзува до 250 км/ч, а како го прави тоа и звукот кој при тоа го вади може да го погледнете и слушнете на видеото во продолжение.