(Видео): Произведено во Русија – ништо не е невозможно!

За руските камиони нема пречки што не може да се надминат, ситуации од кои не може да се излезе. Понекогаш треба малку маневрирање и време, но на крајот победува камионот и возачот.

Кал, вода, песок, нерамен терен, шума…сето тоа изгледа како играчка за овие руски камиони.

Видеото е долго 10 минути, но навистина ќе видите интересни и наизглед невозможни ситуации, од кои руските камиони излегуваат без проблем.

Произведено во Русија!