(Видео): Наполни стара Lada со пет тони бетон, па ја возеше

Во светот на автомобилите секогаш можеле да се видат најразлизни експерименти, но Русите дефинитивно имаат мисии кои се тешко остварливи.

Обидот да се одговори на прашањето: „Дали може стара Lada да поднесе голем тежина односно да вози без проблеми со пет тони бетон во неа?“

За да нема никаква измама целиот процес на полнење на возилото со бетон е забележан со камера, а дали ова возило од марката Lada успеа да тргне и да вози со пет тони бетон проверете во видеото во продолжение.