(Видео): Најбизарните инциденти во Ф1

На последната трка за ГН на Малезија по завршувањето на трката имаше инцидент меѓу Фетел и Строл што многумина го прогласија за бизарен. А кога станува збор за Ф1 тогаш низ историјата имало многу различни инциденти на кои можеме понекогаш и добро да се насмееме.

Од палубата на пистата, преку , излетување на двете предни гуми, судар во тунел, судар во бокс, контакт со медицинското возило….

Погледнете во видеото..