(ВИДЕО) Можат ли BMW M8 и Nissan GT-R против Ferrari GTC4 Lusso?

Можат ли BMW M8 Competition и Nissan GT-R да му парираат на Ferrari GTC Lusso?

CarWow спроведе одлична drag трка со овие спортски иконни. Италијанскиот претставник опремен со 6.3 литарски V12 мотор секако е фаворит во трката. Располага со 690 КС наспроти јапонскиот претставник кој располага со 485 КС и германскиот со 625 КС.

Исходот од ова соочување погледнете го на видеото.