(ВИДЕО) Lada хармоника

Последнoто измислување на руските инжинери кои се дел од тимот на Garage54 е Lada-хармоника.

За да се спроведе овој луд зафат искористен е моделот 110 кој се произведуваше до пред десет години. Тој најпрво е преполовен, а потоа е споен со помош спирали.

Видеото од овој зафат можете да го погледнете во продолжение.