(Видео): Кој тврди дека девојките не знаат да возат мотоцикл: Оваа дама ќе ви покаже брутални акробации

Ако мислите дека мотоциклите се резервирани само на посилниот пол, и дека тие владеат и кога станува збор за разни акробации тогаш ова виео ќе ве разубеди. За ова што девојката го прават тука треба големи м…

Тоа што таа знае да го направи почнувајќиод дрифтање, лизгање, „палење гуми“ и ред други акробации е како вистински професионален каскадер.

И згора кога ќе видите дека има над 3 милиони прегледи, тогаш сигурно не е лажно. Им аи по некој пад, ама ништо сериозно. Колку да се види дека навистина е човек на мотоцикл.