(ВИДЕО) Kако да уништиш автомобил за 10 минути

Како да уништиш автомобил за 10 минути? Тоа најдобро е прикажано во видеото во продолжение објавено од еден германски корисник на YouTube.

Рецептот вели дека за ова ви е најпрво потребно автомобил, во било каква состојба, а пожелно е да не ви е потоа потребен за секојдневно извршување на вашите активности.

На листата потребни работи е и голем чекан како и другар кој сето тоа треба да го сними, а подоцна и почастите со кригла пиво за завршената работа.

Се разбира ако веќе имате старо возило сигурно ќе се обидете да го оспособите пред да го уништите. Но, некои имаат – па уништуваат.