(ВИДЕО) Дрифташе со машина тешка 35 тони

ViralHog на својот YouTube канал објави видео снимено во англискиот град Честерфилд. На видеото се гледа како механизација тешка 35 тони дрифта на отворен ископ.

Станува збор за специјализиран, наменски камион Cat 740 кој се користи во рудниците и за превоз на тешки материјали и суровини.

Краткото видео погледнете го во продолжение.