(ВИДЕО): Десет иновации што ќе ви помогнат ако заглавите со возилото

Што ако се најдете во ситуација да заглавите во песок, кал или снег со автомобилот. Како да возите по снежни патеки? За секоја ситуација има некој производ што може да ви помогне. Се разбира тоа зависи и по каква подлога возите, односно каде се подготвувате да заминете.

Од тоа зависи и каков производ да побарате за да ви биде олеснето возењето. Со секој од нив ќе бидете „цар“ на ваквите патеки како снег, кал или песок каде евентуално би заглавиле.
Некои од нив чинат многу малку, а може да завршат многу работа. Едноставни и лесни за користење. И не мора секогаш да викате помош. Зафаќаат малку простор во багажникот.

Повеќе за секој од производите можете да најдете на следниве линкови.
Штета што нив тешко ќе најдете во продавниците кај нас, па ќе мора да ги нарачувате он лајн или да се обидете во соседството.

JEKO- http://www.put-and-go.com/

SUPER GRIP – http://www.put-and-go.com/

SPIKES SPIDER – www.spikes-spiders.com

PORTABLE WINCHES – https://www.warn.com/

PORTABLE TOW TRUCK – http://www.theportabletowtruck.com

DEADMAN – https://www.deadmanoffroad.com/

TRACK N GO – http://trucktracks.com/en/

BUSH WINCH – http://www.bushwinch.com.au/

….

::