(ВИДЕО) BMW со промотивно видео за BMW M3

На својот YouTube канал, BMW го престави промотивното видео за моделот M3 со M Performance елементи.

На видеото прикажани се брзинските перформанси на овој модел како и “М” деталите во внатрешноста, но и на надворешноста.

Сепак највпечатлив момент е задниот спојлер како и четирите издувни отвори.

Адреналинското видео во траење од 110 секунди.