(Видео): Што ќе ви се случи ако го „затнете“ ауспухот?

ОБЈАВЕНО НА:

На човекот секогаш му „паѓаат на ум“ луди идеи.

Затнувањето на ауспухот на автомобилот никогаш не е добра идеја. Она што му се случи на Русинот кој сакаше да види што ќе се случи ако го затвори со крпа ауспухот на неговиот автомобил Alfa Romeo, покажува колку е опасно истото.

Сепак немојте да го правите ова дома!

https://www.youtube.com/watch?v=mtSUn_clNDU

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK