На автопат без ограничување со BMW M140i xDrive со 665 КС (ВИДЕО)

Во најновата авантура на екипата на AutoTopNL главната улога ја зазема модифицирано BMW M140i xDrive.

За разлика од основната фабричка верзија која располага со 3,0 литарски турбо бензински мотор со 335 КС, на модифицираната и е дадена повеќе моќност.

Така на автопатот во Германија без лимитирање на максималната брзина, еден од едиторите “јури” со 665 КС.

Одличниот звук и адреналинско забрзување. Погледнете на видеото во продолжение.